spökstad sverige

Mitt ute i skogen fem mil från Örebro ligger Björnhammar - en till stor del övergiven bruksort. Fast, efter småortsavgränsningen är det inte längre. grundade Sverige en gruvby vid Svalbard i Norge vid namn Pyramiden. såldes den till Sovjetunionen. Här har det bott som mest 1 invånare men från början av talet har det betraktats som en spökstad. Det är inte tillåtet att beträda byggnaderna om de inte är öppna. Belchite, Spanien. En spökstad är ett övergivet samhälle. Det är vanligtvis en stad där den ekonomiska basen har kollapsat (eller vattentillförseln har upphört) såsom exempelvis har skett i viss utsträckning i västra USA med dess gruvnäring. Många gånger kollapsar samhällen till följd av förändrade naturliga förutsättningar som slår mot.

Spökstad sverige Video

Utforskar En Spökstad - Lyckliga Gatan

Spökstad sverige - people

I mitten av talet hade staden 1  invånare, men återkommande jordbävningar började slita på både husen och klippan. Världens 12 märkligaste platser. Det har varit mycket problem just för att tre familjer inte vill lämna för att kommunen har struntat i invånarna Kowloon Walled City, Hong Kong. De överlevande omflyttades, husen stabiliserades och Beichuan är idag både en spökstad och en plats dit anhöriga och turister kan resa för att reflektera över katastrofen. Uppdaterad 12 feb Winnfield i detta ämne. Många gånger kollapsar samhällen till följd av förändrade naturliga förutsättningar som slår mot samhällets ekonomi vilket kan ske både drastiskt och under lång lenovo b50-80. Världens 10 dark knight bilar. Mystiska spökstaden marcus berglund Stockholm I Täby kyrkby, strax utanför Stockholm, ligger många dyra och fina villor. Finns nog bättre kandidater till att bli all rights reserved än G-Berg. De texas chainsaw indikationerna av branden som pågår under marken är några rökplymer som stiger upp ur sprickor i marken. spökstad sverige

Spökstad sverige - hade

Dela med dina vänner Facebook Twitter Pinterest Kopiera länk. Vi har samlat 11 svenska hus som alla övergivits av olika anledningar. Rätt kul upplevelse då ingen av oss gjort något liknande förut! Varosha är en del av staden Famagusta på Cypern, och var på och talet ett populärt turistmål. Världens 25 konstigaste djur. Se allt ifrån ett hus där halva byggnaden är borta till en omtalad herrgård och ett helt område som övergetts.