Med största sannolikhet blir den tredje säsongen av succén Gåsmamman också den sista. – Vi har ett slut, säger Alexandra Rapaport. När thrillerserien Gåsmamman. I "Gåsmamman" möter vi Sonja som lever ett bekymmersfritt liv med sin älskade familj. Maken Fredriks marijuanaverksamhet ger familjens ekonomi en guldkant. Men tillvaron slås i spillror och Sonja tvingas spela ett farligt spel med både polis och kriminella för att skydda sina barn. Hon kan inte längre vara säker på vilka. Streama Gåsmamman och mängder av andra serier hos oss. Streama via din dator eller våra appar. Prova 2 veckor gratis - utan bindningstid!

Gåsmaman Video

Maman - Bande annonce Inspelningen av säsong 3 påbörjas i mitten av februari och har planerad premiär hösten Den skandiamäklarna helsingborg svenska thrillerserien med Alexandra Rapaport och Tommy Körberg i huvudrollerna fortsätter. Säsongsstart 24 november på C More. Nyheter Nöje Sport Expressen. Johns bil aftenposten funnen och han blir intagen på förhör.

Gåsmaman - har lagt

Men halvvägs in i säsong 3 är det dags att spänna säkerhetsbältet hårdare än någonsin. C More Series — [ 1 ]. Alexandra Rapaport prisades stort på Kristallengalan för sin roll Sonja i Gåsmamman. Netflix and chill — här är snuskiga betydelsen. Hos dem bor även Nico, sonen till döda brodern Niklas och Hanna. Säsongens åtta avsnitt sänds våren i Kanal 5. Nu, men säsong 3, får vi resultatet av att hålla barnen utanför och hur det har påverkat dem, vilket är oerhört spännande.