torka chili

Sida 1 av 2 - Torka Chili - postad i Använda chilipeppar: Hej hopp!! Ny som jag är så kommer jag nog fråga en hel del om hur man tar tillvara och använder chilis på bästa sätt. och först av allt skulle jag veta hur man torkar chili på bästa sätt utan att sabba den om man som jag bor i lägenhet i stockholm. Använder man mindre sorters chili trär man med nål och bommulstråd genom dem så nära "hatten" som möjligt. Se till att du hänger dem på ett ställe som har god ventilation och rätt torrt. hänga upp vid ett fönster är perfekt. Ser du någon som i händelse skulle börja mögla, skär bara bort den och låt de andra fortsätta torka. Jag undrar hur man bäst torkar stora/tjockväggiga chili. Jag har flera olika sorter som är ganska stora och vet inte hur jag bäst torkar dem så jag kan mala ett pulver av dem sen. Tips någon? Har du varmluftsugn kan du torka i den. Det finns annars livsmedelstorkar, tex evermat eller obh nordica. Halvera  Ni som odlar chili, hur sparar ni dem?

Dock fortfarande: Torka chili

Parrot disco Gör egen fågelmat Fråga experten: Sugen på att köpa eller sälja något? Redigerat av stigh, 28 gåsmamman cmore - Lägg dem då bara varmt och luftigt så torkar torka chili. Klicka här och bli medlem på iFokus - eller .
ELDER SIGN 51
Torka chili 201
Torka chili Man finner även honung med chili i, en doro telefon variant är att man delar en chili flytta till italien efter egen smak och lägger tillsammans med ljus sirap ljus sirap går att använda helt istället för honung. Jag har glömt mitt lösenord. Tänk att det fanns bilder på det torka chili. Anmäl 0 Bra inlägg. Här får hönsen riktigt het chili. Aktuella diskussioner km under Smaken blir föresten lire rundare, lite sötare och riksbanken lite rökig  Rökt chili passar utmärkt i mexikansk mat och i grytor.

Torka chili - maj

Se även till att diska allt ordentligt efter ni använt chili, när ni skurit chilin diska allt noga efteråt, skärbrädan diskas med diskmedel och lite salt. Postad 23 november - Postad 08 december - Mina favoriter för torkning är Espelette, Habanero och Hot Lemon. Men nu vet jag. Jag har kopiösa mängder färsk chili från min plantor som det känns synd att bara slänga.

Torka chili - tecknar

Ugnen ställer jag på så låg temperatur det går , ca grader. Även lite kött närmare bestämt hjärta från ungnöt oxe. Jag har bara hunnit testöra den lite men det verkar lovande. Diametern på Centurion är 2cm mindre än på OBH,n. Ger väldigt bra resultat. Jag brukar aldrig ta ut fröna.

Torka chili Video

torka ।। dal tadka recipe ।। তড়কা ।। तड़का ।। dal ।। simple & easy recipe torka chili