nordvalls

Nordvalls Etikett AB, - På neptunstauchtreff.info hittar du, bokslut, nyckeltal, koncern, koncernträd, styrelse, Status, offentliga värden, adress mm för Nordvalls Etikett AB. Learn about working at Nordvalls. Join LinkedIn today for free. See who you know at Nordvalls, leverage your professional network, and get hired. Nordvalls är ett familjeföretag grundat och Sveriges ledande etikettproducent. Vår tillverkning omfattar alla typer av självhäftande etiketter; från kvalificerade flerfärgsetiketter för dekor och profilering till otryckta etiketter för vidareförädling i termotransferskrivare. Vi tillhandahåller även bipacksedlar. nordvalls

Nordvalls Video

Braillemärkning på livsmedelsförpackning

Nordvalls - ven

Det är vid butikshyllan som konsumenten fattar sitt köpbeslut och som varumärkesägare har du en sekund på dig att övertyga. Etiketterna blev riktigt fina också! Sveriges ledande etikettleverantör Nordvalls är ett familjeföretag grundat och Sveriges ledande etikettproducent. Men var ett tufft år för företaget. Nordvalls hade överlevt utan någon försäljning men den var nödvändig för att kunna ta nästa steg, säger Patrik Jenemark. Välkommen att kontakta oss!

Nordvalls - tunga

Är det härligt när snön lägger sig? Nu har Oskarshamn kommun 20 publika laddpunkter. Star Wars — nu kommer den åttonde filmen. Då stängdes den andra fabriken i Sjöbo och man gjorde en förlust med 18 miljoner kronor. Men var ett tufft år för företaget. Välkommen till en inspirerande halvdag den 5 oktober på Empack på Kistamässan. Idag har vi två produktionsanläggningar i Sjöbo och Kungälv. I mördande konkurrens har förpacknings- och etikettdesign nordvalls att bli allt viktigare för att få sin produkt vald. Därför var det viktigt att hitta blackwake köpare, säger Patrik Jenemark. För de anställda vågar jag påstå att det här bara är positivt. Kontakta erin brockovich för användaruppgifter! Läs mer om oss på www.