p bolaget

Var femte krona i parkeringsautomaten är ren vinst för Parkeringsbolaget. Bolaget gjorde i fjol en rekordvinst på 57 miljoner. Göteborgs Stads Parkeringsaktiebolag. Kommunala P-bolaget i Göteborg har brutit mot Lagen om offentlig upphandling. Det konstaterade Konkurrensverket på måndagen. Göteborgs Stad har direkt och indirekt intressen i ett stort antal bolag. Kommunfullmäktige har det yttersta ägaransvaret och beslutar bland annat vilka bolag som ska finnas, utser styrelse och lekmannarevisorer, beslutar om ägardirektiv med Göteborgs Stads Parkerings AB (P-bolaget) är ett bolag i Göteborgs Stad.

P bolaget Video

Intro Bolaget Alingsas Vi uppskattar det, tack. Beställ ditt parkeringstillstånd senast 15 december, så får du det innan årsskiftet. Hur startar jag en parkering? Om du betalade din parkering med vår app Parkering Göteborg mytoman den 4 november kan du ha blivit feldebiterad. Fler toppmoderna betalautomater på gång. p bolaget

P bolaget - har provat

Därmed överskred man gränsen för direktupphandling med över kronor. Om du betalade din parkering med vår app Parkering Göteborg lördagen den 4 november kan du ha blivit feldebiterad. Men det var den. Sök på webbplatsen Laddar Kommunala P-bolaget i Göteborg har brutit mot Lagen om offentlig upphandling. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Om cookies på Parkeringsbolaget.