flamingoblomma

Flamingoblomma (Anthurium scherzerianum) är en epifytisk eller marklevande, flerårig ört i familjen kallaväxter. Det första exemplaret hittades i Guatemala, men sedan dess har den bara återfunnits i Costa Rica. I Sverige förekommer den som krukväxt. Hej Lena,. Om din Flamingoblomma blivit lång och ranglig så kan du putsa den genom att skära ner ett par av de längsta skotten. Vill du föröka din planta så görs det lämpligast genom delning i samband med omplantering på våren. Linda Schilén. Vikarierande trädgårdsexpert. Blomsterlandet Blomsterlandets expert. Skötselråd för Flamingoblomma. Anthurium Scherzerianum-gruppen - Flamingoblomma. Placering Ljust, skuggas i söder. Rumstemperatur året om, aldrig under 15C. Skötsel Hålles jämt fuktig, aldrig blöt, med mjukt, ljummet vatten. Gödslas med kalkfri näring vår och höst. Trivs i kalkfri, grov lucker och porös jord eller. flamingoblomma Skrivet den 2 juli När det är akut Begär giftinformation. Aoc e2470sw Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Högbladets uppgift i sims 4 naked är att locka till sig insekter för pollineringen. Svar Skrivet den jobb för berg januari Dessa brukar samlas avkalkningstabletter Scherzerianum-gruppen. Bilderna är avsedda som identifieringshjälp.

Flamingoblomma Video

😍BEST DOLLAR TREE SUMMER FINDS😍

Flamingoblomma - ljuddmpade kupn

Dessa brukar samlas i Scherzerianum-gruppen. Ovansidan på bladen är något glänsande, men undersidan är matt, båda sidorna är tätt punktade. Hitta butik Hitta en butik nära dig. Du kan hjälpa till genom att tillföra sådan. Hitta fler artiklar om växter med Växtportalen Växtindex.

Flamingoblomma - att

Om någon smakat på växten Ge lite dryck. Det första exemplaret hittades i Guatemala , men sedan dess har den bara återfunnits i Costa Rica. Buketter, arrangemang och accessoarer till vardag och fest. Vad kan detta vara för utväxt? Planteras i en hög kruka så att rotens hals täcks av jord. Den har i regel en cirka 30 centimeter hög stam med bladverk i botten. Beställningslistor Vissa av våra produkter är beställningssortiment med en leveranstid på dagar.