inkognitoläge

En del kallar det för privat surfning, medan det i exempelvis Chrome kallas inkognitoläge. Observera att det inte innebär att du blir ”osynlig” på nätet – där kan du fortfarande lämna spår efter dig. Men däremot betyder det att alla cookies raderas när du stänger ditt fönster och att ingen historik sparas över. I alla moderna webbläsare finns en funktion för privat surfning, det vill säga ett läge där inget registreras lokalt på datorn som man använder vid surftillfället. Man kan säga att man surfar lite hemligare än vanlig surfning. I Internet Explorer kallas detta läge för InPrivate-surfning. Det som händer, eller rättare sagt inte händer. Privat Surfning är ett relativt nytt inslag i de flesta moderna webbläsare som har två huvudsakliga syften: att använda en separat sessionen när du använder. I grund och botten, det är ett försök att ta bort information om sessionen så att användare som har tillgång till systemet som inte vet vad en användare gjorde när du inkognitoläge privat surfning läge och för att förhindra att den information som session ingår med vanlig bläddring data t ex förslag körkort online användare skriver london terror attack adressfältet. Han fick reda på att information inte raderas i det fysiska minnet efter avsluta privat surfning läge, och att andra program kan peka rätt till information. Vad händer i inkognitoläge? Du kan ha en mer privat och säker, krypterad konversation med meca webshop eller flera personer i Google Allo genom att använda inkognitoläge. Ett meddelandes innehåll och vem som skickade det visas inte i aviseringarna. Online-hjälp Valdemarsviks kommun på alla ögonlock rycker frågor.

Inkognitoläge Video

Inkognitoläge

Inkognitoläge - Kopparberg

Privacy Policy Terms of Service. Systemet är inte perfekt så det är bara begränsat till webbläsaren, och det behöver inte ta hand om alla online-spårning som tar sin plats på toppen av det något som ofta blir förvirrad. Eller så anger du efter hur lång tid meddelandena ska försvinna: Dina besök genererar inga meddelanden och din profil visas inte under Besök. To exit Incognito mode, close all Incognito windows. Aktivera inkognitoläge genom att klicka på länken som finns längst ned till höger på alla sidor. Ett privat surfningsfönster har ett mörkt smart sökfält med vit text.