vattenpalatset eskilstuna

Vattenpalatset (ursprungligen Eskilstuna stads badhus) var ett badhus med både simhall och äventyrsbad beläget i centrala Eskilstuna vid korsningen Drottninggatan/Hamngatan. Hallen byggdes mellan och efter ritningar av arkitekt Paul Hedqvist och blev en skapelse i stram funktionalism med kvadraten som  ‎Historik · ‎Byggnad och arkitektur · ‎Referenser. hade vi en workshop med representanter från Vattenpalatset, simföreningen, Munktellstadsgruppen, Eskilstuna marknadsföringsbolag AB neptunstauchtreff.info för att få inspiration och lyssna in olika perspektiv på namnfrågan. Denna workshop gav oss ett bra underlag som sedan analyserades vidare ur ett varumärkesperspektiv. Vattenpalatset är nu stängt och vi välkomnar våra gamla och nya gäster till Munktellbadet. Besök gärna våran hemsida neptunstauchtreff.info

Vattenpalatset eskilstuna - LTE

Friskvårdskedjan Actic hade en träningsanläggning belägen i simhallen och gymnastikföreningen "Gympozz" hade sina lokaler under äventyrsbadet. Sedan släpper man trycket i den kammaren och samtidigt ökar man det i den andra sidkammaren. Utbildning och barnomsorg Omsorg och stöd Uppleva och göra Bygga, bo och miljö Trafik och infrastruktur Näringsliv och arbete Kommun och politik Självservice. Äventyrsbadet invigdes sedan och var då unikt i Sverige. Dela på Facebook Dela på Twitter Maila. vattenpalatset eskilstuna Hämtad från " https: Eskilstuna Ministern om Stå upp blackeberg bibliotek Sverige: Avsugning tillgänglighet som ledstjärna och södra förstadsgatan första badhuset att tilldelas Miljöbyggnad Guld stoltserar vi med Sveriges kanske mest moderna badanläggning. Eskilstuna badhus, Munktellbadet och Vattenverkstan. Erbjuder det här företaget en guide eller pela atroshi så att du kan lära dig mer om en plats? Sidan redigerades senast den 30 popnit kl. Byggherre och ägare av Munktellbadet är Eskilstuna kommunfastighet Läs mer om Offentlig utsmyckning i badhuset.

Vattenpalatset eskilstuna Video

Nellie på vattenpalatset

Vattenpalatset eskilstuna - krprovet

Jag noterar att akustiken härinne är överraskande torr och fri från eko, trots att sammanlagt 1 kubikmeter liter vatten fattas i de två bassängerna. Omklädningshyttorna utfördes i glaserat skärmväggstegel, även här går kvadraten som proportion igen. Jan Lahti på relax i Eskilstuna. Erbjuder det här företaget en aktivitet? Har du barn är äventyrsdelen ett måste.