thomas fogdö

Slalomspecialisten Thomas Fogdö var den störste svenske talangen efter Ingemar Stenmark. Tyvärr slutade hans karriär alldeles för tidigt. Thomas Fogdö var tidigare utförsåkare i Sveriges alpina landslag och vann världscupen i slalom Två år senare bröt han ryggraden på ett träningspass och blev förlamad från midjan och ned. I dag är han egen företagare och arbetar som mental rådgivare parallellt med att han föreläser om sina erfarenheter, som. Nu, 17 år senare, är Thomas Fogdö trebarnsfar, en av Sveriges flitigast anlitade föreläsare och mental rådgivare åt flera alpina landslagsåkare. I ett möte med neptunstauchtreff.info berättar Thomas om sin hektiska vardag och den inledande skräcken att stå på scen. – Det gick emot allt det jag visste om mig.

Thomas fogdö - exempel

Idag Arbetar som föreläsare och mental rådgivare. Ni kanske minns vad som hände den 7 februari Fanns tankarna på barn alltid där eller förändrades det på något sätt i och med olyckan? Nu, 17 år senare, är Thomas Fogdö trebarnsfar, en av Sveriges flitigast anlitade föreläsare och mental rådgivare åt flera alpina landslagsåkare. En framgångsrik karriär i framförallt slalom kröntes med seger i både den totala Världscupen och Europacupen

Thomas fogdö - Nina

Personer från både idrotten, näringslivet och politiken finns på deltagarlistan. Det är sant — men jag förstår tvivlet - 10 dec. Dåtidens gigant var italienaren Alberto Tomba, och Thomas Fogdö var en av de få som rådde på honom. Han råkar inte ut för någon punktering den här dagen. Jobbet i NHL kostade honom livet. Samtidigt som Thomas funderade på att sluta föreläsa blev han kontaktad av en man vid namn Johan Plate - då förändrades allt. På slottet i Uppsala finns kontoret, men egentligen vill han minst av allt vara på jobbet.

Thomas fogdö Video

Eductus intervju med Thomas Fogdö om motivation thomas fogdö